Mals vlees
glorieuze smaak

Spaar mee en geef een tafel BBQ van Ofyr cadeau aan je klanten!

Wie zomer zegt, zegt barbecue time! Spaar mee tussen 1 mei 2023 en 8 juli 2023 en verloot een luxueuze tafel BBQ van Ofyr aan één van je klanten.

Uniek Belgisch Kwaliteitsvlees

Glorius staat voor heerlijk, duurzaam, Belgisch varkensvlees. Van zaadje tot karbonaadje, zoals we het graag zeggen. Lekker en puur varkensvlees begint bij een kwaliteitsvolle kweek. Wel, onze Glorius varkens zijn op de boerderij echt met hun gat in de modder gevallen. Ze krijgen de gezondste voeding en de beste zorgen. Wie liefde geeft, krijgt smaak terug.

“Vlees van zo’n topkwaliteit zie je als chef niet elke dag passeren. En dat meen ik. Het is een plezier om met Gloriusvlees te werken.”

Thijs Gelaude
Cachette Catering - Zwevezele 

Glorius slagers event 2022

Laat je inspireren

Met onze kooktips willen we je aanmoedigen om creatief aan de slag te gaan met Glorius varkensvlees. Onze neus voor smakelijke combinaties selecteert steeds weer verrassende en gezonde recepten. Laat je inspireren en vooral: laat het smaken!

Nieuws uit onze boerderij

Glorius zit niet stil. Ontdek alle nieuwtjes uit onze (varkens)stal. Een persbericht? Een event? Een beurs? Een nieuwe samenwerking? Je komt het hier te weten!

Vind jouw Glorius vlees in de buurt

Ontdek de verfijnde smaak en malsheid van Glorius varkensvlees bij slagers en horecazaken in jouw buurt.