Glorius in de prijzen: Winnaars ambachtelijke vleesbrood
Afgelopen maandag was Diksmuide het epicentrum van smaakvol vakmanschap tijdens het jaarlijkse Festival van het Varkentje! Een bijzonder hoogtepunt was de vakwedstrijd, exclusief voor ex-leerlingen van de slagersschool Diksmuide.
Bart Goemaere schitterde als winnaar van "Het beste ambachtelijke vleesbrood"! Zijn toewijding en vakmanschap kwamen tot uiting in een onweerstaanbaar resultaat.
Salons SaintGermain bood het perfecte decor voor dit smaakvolle festijn, waar het veelzijdige varkensvlees de hoofdrol speelde in elk gerecht. De geur van geroosterd varkensvlees vulde de lucht, en de sfeer was doordrenkt van passie voor het slagersvak.
Het Festival van het Varkentje is niet zomaar een culinair evenement; het is een viering van traditie, innovatie en gemeenschap. Slagers deelden kennis, ervaringen werden uitgewisseld, en de liefde voor het vak werd gevierd.