Glorieuze troeven

Unieke kruidenmix

Glorius varkens hoeven echt niet te knorren. Op het dagelijkse menu staat varkensvoer met heerlijke natuurlijke kruiden waaronder tijm, rozemarijn en kurkuma. Dit geeft het Glorius varkensvlees het karakter dat we kennen: super smaakvol en tegelijk heel voedzaam en gezond.

Pure smaken

De unieke kruidenmix heeft een bijzonder heilzaam effect. De kruiden zorgen voor stressbestendige varkens wat resulteert in smaakvol, mals vlees vol gezonde, onverzadigde vetten en duurzame eiwitten. De kruiden dienen ook als natuurlijk antioxidanten die zorgen voor een lange houdbaarheid. Geen kleur- en smaakstoffen dus, maar pure, eerlijke en authentieke smaken. 

Onze prijsbeesten

Glorius vlees wordt unaniem benoemd als licht gemarmerd, héél sappig en mals in de mond. We worden geprezen voor ons heerlijk assortiment charcuterie van beenham tot worstjes. Onze absolute delicatesse? Een fijn stukje vlees dat als boter in je mond smelt.

Jouw varkentje is gewassen

Het Glorius gamma is heel uitgebreid: van karkas, deelstukken, beenham, gehakt en droge worst tot burgers en côte à l’os. We leveren zowel de slager, delicatesse zaken als de horeca. En onze Glorius marketing tools geven je een extra duwtje in de rug.

Glorieuze verkooptroeven:

  • Regelmatige marketing acties waar jij en je klanten van profiteren
  • Elk jaar een nieuw en gratis Glorius receptenboekje
  • Elk jaar een Glorius Gazet met inspirerende gerechten voor jouw toonbank

Overtuig jezelf en jouw klanten van de heerlijke varkensproducten van Glorius.

Berkelactie groot succes

In het voorjaar organiseerden we een actie waarbij slagers één (of meerdere) gloednieuwe Berkelmachines konden verloten onder hun klanten. Dat werd een groot succes. Bekijk hier enkele sfeerfoto's. 

Trouwe klanten herkennen de smaak van Glorius varkensvlees uit de duizend. Ons geheim? “Eigen kweek”.

 

Aan