Lekker, lokaal en met veel liefde

Wij zijn trotse varkensvleesproducenten waarvan we ons bedrijf hebben uitgebouwd met veel aandacht voor hygiënedierenwelzijn en samenwerking met onze lokale toeleveranciers.

We zien het als onze plicht om met ons edele varken iets meer te doen. Het bedrijf waarin ons vlees verwerkt en verdeeld wordt heeft de naam GLORIUS gekregen waarbij lekker, puur, eerlijk en lokaal onze kernwaarden zijn.

Glorius staat voor heerlijk en duurzaam varkensvlees. Van zaadje tot karbonaadje, zoals we het zelf graag zeggen. Lekker en puur varkensvlees begint bij een kwaliteitsvolle kweek. Onze Glorius varkens zijn op onze boerderij echt met hun gat in de modder gevallen. Ze krijgen de gezondste voeding en de beste zorgen.
Wie liefde geeft, krijgt smaak terug. Daar geloven we in. 

Glorius varkensvlees herken je aan zijn verfijnde smaak en malsheid, het resultaat van onze keuze voor een karaktervol varkensras en het subtiel gekruide luxevoer dat op hun menu staat.

Naast ons ruim aanbod vers varkensvlees hebben we nog een ruim assortiment charcuterie en horecabereidingen.

Wij verkopen voornamelijk aan onze erkende Glorius-slagers, horeca, Catering en delicatessezaken.

Unieke kruidenmix

Glorius varkens hoeven echt niet te knorren. Op het dagelijkse menu staat varkensvoer met heerlijke natuurlijke kruiden waaronder tijm, rozemarijn en kurkuma. Dat resulteert in het Glorius varkensvlees dat we kennen: super smaakvol en tegelijk heel voedzaam en gezond. 

De unieke kruidenmix werkt op verschillende vlakken heilzaam. De kruiden zorgen voor stressbestendige varkens en zachter en smaakvoller vlees met gezonde, onverzadigde vetten en duurzame eiwitten. Dankzij de kruiden is het vlees bovendien opvallend malser en geven de sappen een vollere smaak. De kruiden dienen ook als natuurlijke antioxidanten voor het vlees, waardoor de kwaliteit en smaak tot een hogere klasse getild wordt. Geen kleur- en smaakstoffen dus, maar pure, eerlijke en authentieke smaken. 

 

100% West-Vlaams

Glorius varkensvlees is ook erkend als 100% West-Vlaams. 100% West-Vlaamse producten staan voor authenticiteit, kwaliteit, lokale verankering, gezond en lekker eten. 

logo 100% West-Vlaams

 

“De eerste 5 jaren van Glorius zijn voorbij gevlogen en we merken dat er een enthousiasme leeft bij onze slagers en de consument. De vele complimenten doen heel erg deugd en dat komt volgens mij omdat wij onze varkens alles geven wat zij nodig hebben. Het start al van bij de genetica van de varkens en vervolgens bij het voeder dat zij krijgen. Bij iedere stap in het proces sparen wij kosten noch moeite zodat we het allerbeste kwaliteitsvarkensvlees bekomen. Dat is de wijze die wij de komende jaren willen blijven aanhouden om op die manier een begrip te worden in de sector. Als mensen aan kwaliteitsvarkensvlees denken dan zou men eerst aan Glorius moeten denken.”

Bart

Medezaakvoerder

Aan