Taco chili con carne

Taco chili con carne

Ingrediënten 2 pers.

  • tex mex gehakt
  • zure room
  • room
  • maïs
  • sriracha saus
  • peper en zout
  • 4 taco’s
  • 1 ui 
  • 1 chili 
  • 1 teentje look
  • 100 gr selder
  • 1 wortel
  • 1 zoete aardappel
  • 1/4 paprika
  • kidney bonen
  • 2 sneetjes smeltkaas
  • 1 avocado

Bereiding

Bak het varkensgehakt aan met een uitje, chili, look en de tex mex. Snij de selder, zoete aardappel, wortel, paprika en kidney bonen tot een brunoise en voeg toe aan het gehakt. Kruid met peper en zout. Voeg een scheutje room toe. Laat daarna een nachtje rusten. De chili con carne is nu klaar om toe te voegen aan de gevouwen tortilla. Leg wat smeltkaas op de taco en laat 5 minuten op 160°C ovenbakken. Werk af met avocado, zure room, maïs, sriracha saus en kruiden.

Terug naar overzicht

Ook een Glorius gerecht gemaakt?

Mail je recept door naar info@glorius.be. We zetten jouw recept graag op de kaart!