Vitello tonatto

Vitello tonatto met Glorius rug

Ingrediënten 2 pers.

  • 500 gr Glorius rug zonder been

Ansjovis mayonaise

  • 4 eieren
  • 400 ml  maïsolie
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1-2 eetlepels citroensap
  • 3 gezouten ansjovis reepjes

Bereiding

De Gloriusrug aankleuren in boter, daarna verder garen in de oven ongeveer 20 min (volgens grote en dikte van het stuk), laten afkoelen onder aluminiumfolie.

Ansjovis mayonaise: Maïsolie, ei, mosterd, citroensap, mixen zoals een gewone mayonaise achteraf de ansjovis erbij mixen.

Serveertip: Bord inwrijven met de mayonaise, fijne schelletjes snijden van het vlees, garnituur van appelkapper en eventueel notensla.

Terug naar overzicht

Ook een Glorius gerecht gemaakt?

Mail je recept door naar info@glorius.be. We zetten jouw recept graag op de kaart!