Vleessalade Glorius

Verrassende vleessalade

Ingrediënten 2 pers.

  • 200 gr spiering 
  • 20 gr uitjes op zuur 
  • 30 gr bieslook
  • 100 gr mosterd mayonaise
  • 6 gr peper
  • 10 gr zout
  • 40 gr sjalot fijn
  • 10 gr citroensap
  • 1 ei 

Bereiding

Kruid de spiering met peper, zout, mosterd en gaar dit stuk op 90°C en laat nog een half uurtje staan na het bakken. Laat een nachtje rusten in de koelkast. Versnijd de dag erop het vlees met een snijmachine à la brunoise. Versnijd ook de komkommer, de zure uitjes en de sjalot in fijne brunoise. Kook het ei zacht en maal fijn met een zeef. Alle Ingrediënten zijn nu aanwezig om het geheel tot een heerlijke vleessalade te mengen. Heerlijk op een toastje of als dip!

Terug naar overzicht

Ook een Glorius gerecht gemaakt?

Mail je recept door naar info@glorius.be. We zetten jouw recept graag op de kaart!